May 2020
Job
Er du rådgiveren som vil bygge NewsLab videre?

Vi ser etter en rådgiver som kan hjelpe oss å profesjonalisere måten vi jobber og selger oss selv på. Vi ser etter deg som er vant med å skrive anbud, jobbe tett med og forstå kunder, og – ikke minst – sjarmere i pitcher! Les mer da vel, og søk snarest mulig, senest 31. mai. :)

→ Read More

April 2020
Blog
NewsLab tar en hattrick!!

I en litt annerledes kåring og feiring enn i fjor ble NewsLab onsdag 1. april for tredje år på rad kåret til Årets Content-byrå!!

→ Read More

February 2020
Blog
Nytt hjem for NewsLab

Siden oppstarten vår for fem år siden har vi sittet på en rekke steder og delt lokaler med utrolig mange fine folk og bedrifter. I januar 2020 fikk vi endelig våre helt egne lokaler med videostudio, podcaststudio, klippesuiter og god plass til oss selv og hele to foosballbord!

→ Read More

December 2019
Blog
God jul fra NewsLab – her er våre 2019-høydepunkter

I NewsLab vil vi huske 2019 som året der vi arrangerte to vellykkede foosball-mesterskap(!), vant Årets byrå for andre år på rad, utviklet oss masse gjennom spennende utfordringer fra nye og eksisterende kunder, lånte ut Linn som programleder for Insider FEM og ønsket velkommen en hel gjeng med flotte, nye ansatte.

→ Read More

October 2019
Blog
Fem fantastiske nye folk!

Det er spennende og travle dager i NewsLab, og nå vokser vi med hele fem flotte nye medarbeidere.

→ Read More

August 2019
Job
Vil du skrive engasjerende historier for spennende kunder?

Vi er et lite og lettbent, men svært solid og ambisiøst innholdsbyrå som nå søker nye kollegaer.

Fortrinnsvis er vi på jakt etter dyktige skribenter/historiefortellere/tekstforfattere. Kanskje har du allerede erfaring som journalist, og nå har du lyst til å ta steget over i kommunikasjon- og markedsføringsverden?

Du er i hvert fall langt over gjennomsnittlig interessert i tekst, du er sjangerbevisst og har gode ideer om hva som gjør en artikkel, et manus eller en bare en liten tittel effektiv. Ikke minst omsetter du all din kunnskap i praksis, hver eneste dag.

→ Read More

Job
Prosjektleder video? Superspennende vikariat ledig

Vår dyktige videoleder skal ut i foreldrepermisjon og vi ser derfor etter en vikar som kan fungere som leder for videoavdelingen vår i perioden 1. oktober 2019 til august 2020.

→ Read More

April 2019
Job
NewsLab søker innholdsprodusent, gjerne med tech-interesse

Er du en drivende dyktig (tidligere) journalist eller innholdsprodusent, med interesse for tech, og kan tenke deg å skrive teknologi- og forbrukerstoff av høy kvalitet for kommersielle kunder? Da kan du være den nye kollegaen vi ser etter i NewsLab.

→ Read More

Job
Kreativ leder søkes til videoavdeling

Vi er et lite og lettbeint, men svært solid innholdsbyrå som har det veldig gøy på jobb og nå søker nye kollegaer! Vi er på jakt etter erfaringssultne kreative videohoder som kan jobbe frem konsepter, kvalitetssikre videoer og ta regissørrollen på sett. Du har gjerne bakgrunn fra kommunikasjon- og markedsføringsverden og kan hjelpe oss å levere fantastisk kvalitet på små og store videoprosjekter.

→ Read More

Blog
NewsLab er kåret til årets contentbyrå – igjen!
  1. april feiret den norske reklame- og kommunikasjonsbransjen seg selv med en storslått fest i ærverdige Gamle Logen i Oslo. I regi av Dagens Næringsliv og Regi ble totalt ni priser delt ut, og i kategorien «årets contentbyrå» trakk NewsLab det lengste strået – for andre år på rad.

→ Read More

March 2019
Blog
Newslab utfordrer byråbransjen i foosball

Vi inviterer til uformelt foosball-mesterskap på utestedet Oslo Camping 21. mars, for å avgjøre hvem som er minst dårlig i Oslo.

→ Read More

December 2018
Blog
18 høydepunkter fra NewsLab-året 2018!

Vi i NewsLab er en gjeng med allsidige og kvalitetsbevisste gladnerder som rådgir kunder og produserer innhold. Vi er heldige som får jobbe med mange av Norges største og mest fantastiske merkevarer, og vi elsker at vi får lage kommersielt innhold som ikke bare er til opplysning og underholdning – men som virkelig betyr noe og kan gjøre en forskjell! Her er noen av høydepunktene.

→ Read More

August 2018
Blog
Newslab ansetter! Vi søker video- og innholdsprodusenter

Lyst på nye utfordringer som del av en ambisiøs, jovial og artig gjeng? Vi utlyser tre stillinger og skal ansette en videoprodusent, og to innholdsprodusenter.

→ Read More

May 2018
Blog
NewsLab kåret til årets contentbyrå 2018!

Fire år etter oppstarten, gikk NewsLab til topps under Årets Byrå tirsdag kveld.

→ Read More

February 2018
Blog
SXSW 2018 nærmer seg! Her er tech-trendene for årets konferanse

Teknologitrendene du bør ha øynene opp for på South by Southwest (SXSW) i år.

→ Read More

January 2018
Blog
10 tips som gjør deg klar for SXSW

Du kommer ikke til å få med deg alt du har lyst til på SXSW. Og du kommer til å tilbringe mye av tiden i lange køer. Men det finnes noen gode tips som vil hjelpe deg å få massevis ut av konferansen.

→ Read More

December 2017
Blog
14 høydepunkter fra NewsLab-året 2017

Mens NewsLab allerede er i gang med spennende prosjekter for 2018, tar vi også med alt det spennende vi fikk gjøre sammen med våre kunder i året som gikk.

→ Read More

Blog
God jul fra NewsLab!

2017 har vært nydelig – tusen takk for et flott år!

→ Read More

Blog
We have moved and are finally home

Christmas came early to NewsLab. On December 4th, we moved to a new charming location!

→ Read More

June 2017
Job
Bill. mrk.: tech savvy eks-journalist til superteam

Vil du jobbe i Oslos hyggeligste og mest dynamiske miljø?

→ Read More

March 2017
Blog
Vi har bladd gjennom 1400 foredrag for deg! Dette MÅ du få med deg på SXSW

Enten det er jomfruturen din eller du er en garvet Texas-farer gir NewsLab gir deg tipsene du trenger til en av verdens største teknologikonferanser.

→ Read More

January 2017
Blog
Vi er superstolte over å jobbe med verdens nest mest bærekraftige selskap!

Storebrand ble i går kåret til verdens nest mest bærekraftige selskap – og nummer én i kategorien pensjon/finans – under World Economic Forum i Davos.

→ Read More

December 2016
Blog
A very merry Christmas from NewsLab!

Part of the NewsLab-team got all dressed up in their (ugly?) Christmas sweaters to wish all of you a very merry Christmas!

→ Read More

October 2016
Blog
Vi gratulerer Grafill med 25 år!

Da Grafill ble 25 år fikk vi muligheten til å feire dem ved å bidra til deres jubileumsbok. Med Grafill og Bleeds ekspertise på det visuelle og vår på tekst, kombinert med muligheten til å snakke med noen av de mest spennende bransjefolkene måtte dette simpelthen bli bra!

→ Read More

Job
We are always looking for talent!

Be part of the most wonderful team!
We are a fast growing and ambitious organization, and always eager to be the best possible place to work for our employees.

→ Read More