NewsLab er et redaksjonelt kommunikasjonsbyrå med base i Oslo. Vi jobber med å utforme innholdsstrategier og å lage godt innhold sammen med våre partnere. Sentralt i vår strategi står tanken om en nyhetsdesk. Det betyr at vi sammen med våre partnere arbeider, produserer og tenker som et digitalt mediehus, med kort vei fra idé til publisering.

Vår tilnærming er at innhold gir fantastiske muligheter for små og store merkenavn til å nå ut til folk på en ny måte, og at det beste innholdet har en tydelig nyhetspuls. Nyheter har en temperatur som genererer interesse. For å skape temperatur må man ha evne til å vinkle, fokusere og fange oppmerksomhet.

Gode nyheter er engasjerende og skapt til å deles. Nyheter har alltid en bedre sjanse til å bryte gjennom støyen på internett. Alle NewsLab sine ansatte er tidligere journalister – med et øye for gode historier, og evnen til å formidle dem på en god og relevant måte.

Vi har også tidligere arbeidserfaring fra noen av Norges mest framoverlente og eksperimentelle utviklermiljøer i media- og teknologibransjen, og har en god forståelse for teknologiens rolle i historieformidling.

Snorre
Bryne
+47 412 90 999

Snorre er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Han har bakgrunn fra Dagbladet, og har også jobbet hos Telenor.

Snorre er ekspert på alt som har med ny teknologi å gjøre, og han både skriver og lager video om dette. Han er også vår spesialist på markedsføring på Facebook.

Julie
Nordby Egeland
+47 93 81 73 35

Julie kom til NewsLab fra Klassekampen, der hun blant annet hadde sin egen spalte som het «Endelig mandag».

Julie er en av våre mest allsidige tekstforfattere. Hun kan skrive om innovasjon én dag, herremote den neste og kultur eller reise dagen etter det. Julie er også den på kontoret som virkelig kan utfordre gutta i foosball.

Kristiane
Roe Hammer
+47 986 04 388

Kristiane begynte å jobbe hos NewsLab i juni 2016. Hun kom da fra mediekonsernet Amedia hvor hun ledet deres satsning på innholdsmarkedsføring. Før det var hun president i organisasjon for norske studenter i utlandet (ANSA).

Kristiane er daglig leder.

Linn
Isaksen
+47 98 62 18 81

Linn er en tekstnerd av beste sort med solid erfaring fra både studier og bransjen. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og en mastergrad i journalistikk fra Stockholms universitet. Magasinene Det Nye, ShapeUp og Cosmopolitan har alle nytt godt av Linn sin stødige penn, og det samme har Dagbladet og Magasinet.

Mikael
Lunde
+47 97 63 97 13

Mikael var den første som ble hentet inn og ansatt etter at NewsLab ble stiftet. Før har han jobbet blant annet i Dagbladet og PressFire.

Mikael er veldig oppdatert på det siste innen teknologi, og hos NewsLab skriver han om teknologi og populærvitenskap – blant mye annet.

Petter
Løken
+47 952 37 474

Petter har lang fartstid i journalistikken, blant annet fra Dagbladet og Amta, før han kom til NewsLab.

Petter er vår ekspert på alt som har med reise å gjøre. Han både skriver selv og leder arbeidet vårt på feltet.

Ingrid
Sandved Nordli
+47 995 38 953

Da Ingrid kom til NewsLab tok hun med seg 16 års erfaring som journalist i blant andre Drammens Tidende, Aftenposten, Dagbladet Magasinet og DN Magasinet, i tillegg til erfaring fra research og historiefortelling for TV-serier for TV2 og TVNorge.

Ingrid dekker reiseliv og er vår sosiale medier-guru for vår kunde Visit Norway.

Joakim
Thorkildsen
+47 993 29 019

Joakim er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Før han startet NewsLab jobbet han for Dagbladet, og senere Telenor.

Joakim er en drivende god tekstforfatter og kan dekke tema så forskjellige som reise, teknologi og ledelse. Han er også kontorets ivrigste rundt foosball-bordet.

Steffen Pedersen
Øberg
+47 450 04 446

Med erfaring fra Aftenposten, Aftenposten Vitenskap og forskning.no er Steffen en dreven journalist med særlig stor kompetanse på teknologi. Hos oss er Steffen desksjef og når han ikke leker seg i diverse publiseringssystemer finner du ham i en elv med fiskestanga i neven.

 

Er du nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg? Send en mail til post (at) newslab.no!