NewsLab er et redaksjonelt kommunikasjonsbyrå med base i Oslo. Vi jobber med å utforme innholdsstrategier og å lage godt innhold sammen med våre partnere. Sentralt i vår strategi står tanken om en nyhetsdesk. Det betyr at vi sammen med våre partnere arbeider, produserer og tenker som et digitalt mediehus, med kort vei fra idé til publisering.

Vår tilnærming er at innhold gir fantastiske muligheter for små og store merkenavn til å nå ut til folk på en ny måte, og at det beste innholdet har en tydelig nyhetspuls. Nyheter har en temperatur som genererer interesse. For å skape temperatur må man ha evne til å vinkle, fokusere og fange oppmerksomhet.

Gode nyheter er engasjerende og skapt til å deles. Nyheter har alltid en bedre sjanse til å bryte gjennom støyen på internett.

Alle NewsLab sine ansatte er tidligere journalister – med et øye for gode historier, og evnen til å formidle dem på en god og relevant måte. Vi har også tidligere arbeidserfaring fra noen av Norges mest framoverlente og eksperimentelle utviklermiljøer i media- og teknologibransjen, og har en god forståelse for teknologiens rolle i historieformidling.

Snorre
Bryne
+47 412 90 999

Snorre er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Han har bakgrunn fra Dagbladet, og har også jobbet hos Telenor.

Snorre er ekspert på alt som har med ny teknologi å gjøre, og han både skriver og lager video om dette. Han er også vår spesialist på markedsføring på Facebook.

Julie
Nordby Egeland
+47 93 81 73 35

Julie kom til NewsLab fra Klassekampen, der hun blant annet hadde sin egen spalte som het «Endelig mandag».

Julie er en av våre mest allsidige journalister. Hun kan skrive om innovasjon én dag, herremote den neste og kultur eller reise dagen etter det. Julie er også den på kontoret som virkelig kan utfordre gutta i foosball.

Kristiane
Roe Hammer
+47 986 04 388

Kristiane begynte å jobbe hos NewsLab i juni 2016. Hun kom da fra mediekonsernet Amedia hvor hun ledet deres satsning på innholdsmarkedsføring. Før det var hun president i organisasjon for norske studenter i utlandet (ANSA).

Kristiane er daglig leder.

Mikael
Lunde
+47 97 63 97 13

Mikael var den første som ble hentet inn og ansatt etter NewsLab ble stiftet. Fra før har han jobbet blant annet i Dagbladet og PressFire.

Mikael er veldig oppdatert på det siste innen teknologi, og hos NewsLab skriver han om teknologi og populærvitenskap – blant mye annet.

Petter
Løken
+47 952 37 474

Petter har lang fartstid i journalistikken, blant annet fra Dagbladet og Amta, før han kom til NewsLab.

Petter er vår ekspert på alt som har med reise å gjøre. Han både skriver selv og leder arbeidet vårt på feltet.

Olav
Brekke Mathisen
+47 928 25 646

Olav kom til NewsLab fra VG, der han blant annet var involvert i deres viralsatsning Tl;dr. Olav er også forfatter og har hatt en kjempesuksess med boka «Den jævla naboen».

Olav er en av våre mest kreative folk – alltid full av gode ideer og kongen av «fun facts». Han har en god penn, og kan skrive om det meste.

Joakim
Thorkildsen
+47 993 29 019

Joakim er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Før han startet NewsLab jobbet han for Dagbladet, og senere Telenor.

Joakim er en drivende god journalist og kan dekke tema så forskjellige som reise, teknologi og ledelse. Han er også kontorets ivrigste rundt foosball-bordet.

 

Er du nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg? Send en mail til post (at) newslab.no!