NewsLab er et innholdsbyrå med base i Oslo. Vi jobber med å utforme innholdsstrategier og å lage godt innhold sammen med våre partnere. Sentralt i vår strategi står tanken om en nyhetsdesk. Det betyr at vi sammen med våre partnere arbeider, produserer og tenker som et digitalt mediehus, med kort vei fra idé til publisering.

Vår tilnærming er at innhold gir fantastiske muligheter for små og store merkenavn til å nå ut til folk på en ny måte, og at det beste innholdet har en tydelig nyhetspuls. Nyheter har en temperatur som genererer interesse. For å skape temperatur må man ha evne til å vinkle, fokusere og fange oppmerksomhet.

Gode nyheter er engasjerende og skapt til å deles. Nyheter har alltid en bedre sjanse til å bryte gjennom støyen på internett. Alle NewsLab sine ansatte er tidligere journalister – med et øye for gode historier, og evnen til å formidle dem på en god og relevant måte.

Vi har også tidligere arbeidserfaring fra noen av Norges mest framoverlente og eksperimentelle utviklermiljøer i media- og teknologibransjen, og har en god forståelse for teknologiens rolle i historieformidling.

Marius
Asp
+47 415 15 659

Den største tekstkunstneren av oss alle! Marius har vunnet språkpriser for skrivingen sin, og har mange års erfaring fra VG og NRK. Interessene ligger innenfor musikk, kultur og reiseliv.

Snorre
Bryne
+47 412 90 999

Snorre er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Han har bakgrunn fra Dagbladet, og har også jobbet hos Telenor.

Snorre er ekspert på alt som har med ny teknologi å gjøre, og han både skriver og lager video om dette. Han er også vår spesialist på markedsføring på Facebook.

Kristiane
Roe Hammer
+47 986 04 388

Kristiane begynte å jobbe hos NewsLab i juni 2016. Hun kom da fra mediekonsernet Amedia hvor hun ledet deres satsning på innholdsmarkedsføring. Før det var hun president i organisasjon for norske studenter i utlandet (ANSA).

Kristiane er daglig leder.

Linn
Isaksen
+47 98 62 18 81

Linn er en tekstnerd av beste sort med solid erfaring fra både studier og bransjen. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og en mastergrad i journalistikk fra Stockholms universitet. Magasinene Det Nye, ShapeUp og Cosmopolitan har alle nytt godt av Linn sin stødige penn, og det samme har Dagbladet og Magasinet.

Sunniva
Kviteberg
+47 417 45 986

Sunniva er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og har erfaring fra lokalavis i hjembyen Tromsø.

Hun er en allsidig og engasjert innholdsprodusent – og dessuten et vanvittig foosball-talent!

Jonas
Lisether
+47 941 86 659

Jonas er en dyktig videofotograf og sertifisert dronepilot. Han er utdannet fra Westerdals, og har lang erfaring med både redaksjonelt og kommersielt arbeid. Han har blant annet jobbet i Amedia og NRK før han begynte i NewsLab.

Mikael
Lunde
+47 97 63 97 13

Mikael var den første som ble hentet inn og ansatt etter at NewsLab ble stiftet. Før har han jobbet blant annet i Dagbladet og PressFire.

Mikael er veldig oppdatert på det siste innen teknologi, og hos NewsLab skriver han om teknologi og populærvitenskap – blant mye annet.

Torgeir
Mortensen
+47 454 72 320

Torgeir har en allsidig journalistisk bakgrunn, og har vært sjefsredaktør i Norges største studentavis, Universitas. Han har også jobbet i Aftenposten, VG og Dagsavisen før han kom til NewsLab.

Han interesserer seg særlig for forskning og litteratur, og på fritiden har han som mål å besøke 100 DNT-hytter.

Joakim
Nyquist
+47 481 74 489

Joakim er utdannet fra Volda. Han har en god og allsidig penn, og i tillegg banker hjertet hans for radio; han har jobbet for NRK P1, P2 og Alltid nyheter.

Joakim kan skrive om alt fra IT-systemoppdateringer til sneakers-mote – og det siste der bør du spørre ham om, han har en fin samling selv.

Stine
Pjaaten
+47 400 75 630

Stine kom til oss etter fire år i Trigger. Hun har journalistutdanning, og har jobbet i Egmont for Det Nye og Shape up.

Stine er ekspert på skriving og å jobbe strategisk med sosiale medier, og hun er i tillegg kontorets solstråle. Alltid positiv og energisk!

Harald
Spjelkavik
+47 911 08 046

Harald har utdanning innen foto fra Westerdals og ivrer etter å fange akkurat det riktige bildet, enten det er snakk om stills eller video.

Fun fact: Harald har spilt CS-finale i Telenorligaen. Topp den!

Joakim
Thorkildsen
+47 993 29 019

Joakim er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Før han startet NewsLab jobbet han for Dagbladet, og senere Telenor.

Joakim er en drivende god tekstforfatter og kan dekke tema så forskjellige som reise, teknologi og ledelse. Han er også kontorets ivrigste rundt foosball-bordet.

Steffen Pedersen
Øberg
+47 450 04 446

Med erfaring fra Aftenposten, Aftenposten Vitenskap og forskning.no er Steffen en dreven journalist med særlig stor kompetanse på teknologi. Hos oss er Steffen desksjef og når han ikke leker seg i diverse publiseringssystemer finner du ham i en elv med fiskestanga i neven.

 

Er du nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg? Send en mail til post (at) newslab.no!