Er du rådgiveren som vil bygge NewsLab videre?

 
Jobb
May 18 2020
 

NewsLab har vokst raskt på de fem årene vi har eksistert og teller nå 20 ansatte. Vi har mange fantastiske kunder som representerer noen av Norges flotteste merkevarer, og vi har vunnet tittelen årets innholdsbyrå de siste tre årene.

Nøkkelen til suksess tror vi handler om at vi jobber tett med kundene våre, vi setter kvalitet svært høyt, har ansatt de flinkeste folkene og tar skikkelig godt vare på de ansatte. Vi tror vi er en fagnerdete gjeng som har et rykte for kvalitet og svært godt håndverk. Vår “hemmelige oppskrift” i en tid der mange skal kommunisere har vært at vi har ansatt dyktige tidligere journalister som forstår premissene for nyhetsbildet, og vet å formidle gode historier.

Nå ser vi etter en rådgiver som kan hjelpe oss å profesjonalisere måten vi jobber og selger oss selv på. Du skal løfte oss frem, sette NewsLab og verdien av innhold på agendaen og ha en viktig rolle i å være med å bygge oss videre for å bli enda mer synlige, flinkere og kanskje større.

Vi ser etter deg som er vant med å skrive anbud, jobbe tett med og forstå kunder, og – ikke minst – sjarmere i pitcher!

OM JOBBEN:
NewsLab er et innholdsmarkedsføringsbyrå. Innholdsmarkedsføring som reklamesjanger har utviklet seg raskt de siste årene med større budsjetter, mer fokus og økt kompleksitet. I dag hjelper vi noen av Norges største og mest spennende merkevarer med å fortelle sine historier, formidle budskap, og være synlige på nettet og andre flater.

Det innebærer blant annet at vi utformer innholdsstrategier, driver blogger, skriver artikler og produserer videoer, samt tar dette ut til de riktige målgruppene gjennom sosiale medier og nyhetsbrev.

Vi har et genuint ønske om å levere god kvalitet som gir verdi for kundene, og vi er engasjerte i både faget vårt og temaene vi dekker – enten det er teknologi, underholdning, reiseliv eller pensjon. Kall oss gjerne nerder!

NewsLab har helt nye fantastisk flotte lokaler på Alexander Kiellands plass, med både videostudio, podkaststudio, klippesuiter, flotte møterom og masser av boltreplass til oss og foosballbordene våre.

Hos oss vil hverdagen din i stor grad bestå i å jobbe med å etablere nye kunder, og hjelpe og rådgi dem til å briljere med sine budskap og oppnå effekt. Du vil være daglig leder sin høyre hånd og jobbe tett med denne samt resten av ledergruppen, og involvere de riktige ressursene internt avhengig av prosjekt og behov. Du vil drive vår kontakt med potensielle nye kunder og motta bestillinger, pitcher, anbud og lignende, som du så omsetter i presentasjoner og svar på disse sammen med de riktige ressursene internt. Du er ikke redd for å plukke opp telefonen, og er vant til å jobbe tett med kunder og forstå dem og deres behov. Rundt deg vil du finne glede og støtte i et arbeidsmiljø bestående av flinke folk vi tør tippe du vil bli veldig glad i (selv om det kan gå en kule varmt under de daglige foosball-kampene).

Qualifications

OM DEG:
Du har et indre driv til å forstå mennesker og kunder, utvikle deg i faget og er ambisiøs. Du får tillit hos kunder fordi du lytter til dem og deres behov og kan faget.

Vi ser for oss at du har jobbet noen år i et byrå og tar med deg erfaring med å være med i pitcher, anbud og / eller annen type innsalg. Du er dedikert og finner glede i jobb, og er kreativ selv eller klarer å få ut kreativitet i prosesser med andre rundt deg. Du er strukturert, både i arbeidet med kunder og prosesser, og effektiv i å delegere og følge opp. Du har sterke meninger om PowerPoint versus KeyNote og ser det som ditt fremste arbeidsverktøy sammen med Slack og Excel (og mail og telefon selvfølgelig).

For spørsmål om stillingen, kontakt:
Kristiane Roe Hammer, daglig leder i NewsLab på telefon 986 04 388, eller på e-post: kristiane@newslab.no

Andre opplysninger:

  • Lønn etter avtale.
  • Tiltredelse: Så snart som mulig.
  • Kortfattet søknad med CV og arbeidsprøver sendes til kristiane@newslab.no.
  • Søknadsfrist: Fortløpende (aller senest 31. mai)

Om Newslab
NewsLab er et innholdsbyrå med base i Waldemar Thranes gate 86B. Vi jobber med å utforme innholdsstrategier og å fortelle gode historier sammen med våre partnere. Vår tilnærming er å lage spennende og engasjerende innhold med en tydelig nyhetspuls.

I tillegg er vi opptatt av å ha det gøy på jobb, og vi har samlet de flotteste folka i et hyggelig miljø med fotballspill og lunsjordning. De siste tre årene har vi av Dagens Næringsliv og våre kunder blitt kåret til «Årets contentbyrå».

 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+