Storebrand tar fremtiden på alvor – både for sine kunder og for kloden vi lever på. Som verdens mest bærekraftige finansselskap har Storebrand enormt mye spennende å kommunisere, noe NewsLab gladelig hjelper til med.

Storebrand

Forbruker , Bærekraft & Nyheter
Gjennom et mangeårig godt samarbeid med Telenor, har NewsLab fått et unikt innblikk under panseret på et av Norges mest spennende teknologimiljøer.

Telenor

Forbruker & Teknologi
Vi digger å skrive om film, tv og internett. Derfor er vi storfornøyd med å få samarbeide med Canal Digital Kabel.

Canal Digital Kabel

Forbruker , Underholdning & TV
Med til nå over 40 reportasjeturer og mer enn 90 reisedøgn, har vi reist land og strand og møtt folk i hele Norge.

Bleed & Innovasjon Norge

Feature , Reise & Nyheter
Vi hjelper ODEON Kino (tidligere SF Kino) å markedsføre filmer og arrangementer, og har ikke minst vært tett involvert i å bygge forventninger for ODEON Oslo – Norges største kinosenter med IMAX, som åpnet våren 2018.

ODEON Kino

Underholdning & Nyheter
Med over 400 butikker i sju land er Dressmann Nordens største motekjede innen herreklær og en stor del av motegiganten Varner-Gruppen. Vi hjelper dem med å bli mer synlige, spennende og inspirerende for alle menn, og gi nye og gamle kunder verdifulle tips om stil, kvalitet og bærekraftig mote.

Dressmann

Forbruker , Mote & Retail
Tekna (kort for Teknisk-naturvitenskapelig forening) er, med sine 72 000 høyt utdannede medlemmer, Norges største forening av akademikere. NewsLab er med på å promotere Teknas mange kurs og konferanser, som er noen av landets fremste møteplasser innen realfag, naturvitenskap og teknologi.

Tekna

Forskning , Kurs & Konferanser
På Natgeobloggen kan du lære noe nytt om verdensrommet, vitenskap, historie, medisin og mer – hver eneste dag.

National Geographic

Populærvitenskap & Nyheter
FOX har de siste årene etablert seg som en av Norges aller mest spennende tv-kanaler, med de aller mest dedikerte tv-seerne. NewsLab har vært med på hele reisen.

FOX

Underholdning & TV