Prosjektleder video? Superspennende vikariat ledig

 
Job
Aug 16 2019
 

Om stillingen:
Videoavdelingen vår består i dag av tre fotografer/klippere og en prosjektleder/produsent. Videoene vi lager er som oftest til Facebook, Instagram eller hjemmeside/YouTube. Omfanget og budsjettene varierer veldig fra prosjekt til prosjekt. Vi gjør alt fra reportasjefilmer til større reklameproduksjoner.
Stillingens hovedformål er å budsjettere, selge inn og planlegge hver produksjon ut i fra de ressursene prosjektet har tilgjengelig. I tillegg vil man være med en del ut på opptak, styre etterarbeidsprosessen og holde regnskap på hver produksjon. Man rapporterer til daglig leder og samarbeider ofte tett med kundeansvarlig både hos oss og kunden.

Om deg:
Du har erfaring som produsent og prosjektleder, og er vant til å ha ansvaret for den daglige oppfølgingen videoproduksjon krever. Du bør trives med å ha mange oppgaver å håndtere samtidig, gjerne på flere ulike produksjoner. Det er en stor fordel om du liker Excel og ikke har telefonskrekk, samt kan vise pondus og skinne i møter med våre kunder.
Du er positiv, flink med mennesker, løsningsorientert, nøyaktig, etterrettelig, ansvarlig, rask og leverer innen avtalte frister.
Erfaring fra medie- eller reklamebyrå teller svært positivt, men er ikke nødvendig.

For spørsmål om stillingen, kontakt:
Julie Simonsen, prosjektleder for video i NewsLab, på telefon 917 68 662, eller på e-post: julie@newslab.no

Qualifications

Vi søker deg som har ledererfaring og har jobbet med videoproduksjon som produsent eller prosjektleder.

– Lønn etter avtale.
– Tiltredelse: 1.oktober eller (delvis) tidligere
– Varighet: Til 1.aug 2020
– Kortfattet søknad med CV sendes til julie@newslab.no.
– Søknadsfrist: 15.09.19

 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+