God jul fra NewsLab - dette skjedde i 2020

 
Blog
Dec 23 2020
 

2020, for et år!

Det er ingen tvil om at 2020 ga oss utfordringer vi ikke hadde forutsett. Men dette året har vi også lært hva vi kan få til når vi står sammen med både kundene våre og med alle på (hjemme)kontoret. Her er noe av det vi har gjort i året som gikk:

I januar flyttet vi fra Torggata inn i flotte lokaler i Waldemar Thranes gate, med eget video- og fotostudio, podkaststudio, klippesuiter og masse plass til foosball. Vi stortrives her, og håper vi får sett dere på kontoret mye oftere i 2021!

I april ble NewsLab for tredje år på rad kåret til Årets Content-byrå av Dagens Næringsliv og Regi basert på tilbakemeldinger fra byråets kunder! Wow!

Som de aller fleste andre hadde vi en tøff vår, med permitteringer og lønnskutt, men etter en travel høst klarte vi å betale tilbake lønnskuttene. Det føles ekstra godt når det er den kollektive innsatsen på kontoret som har gjort at vi kommer i en posisjon til å betale dette tilbake. Team NewsLab <3

Da Universitetet i Oslo utlyste anbud kastet teamet seg rundt for å svare på case, som gjorde at vi vant drømmekunden! Gleder oss til å jobbe med UiO i 2021.

Her er noe av det vi har vært så heldige å gjøre sammen med kundene våre i år!

 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+