NewsLab søker innholdsprodusenter

 
Job
Mar 19 2021
 

Bill. mrk. skarp penn, jovial person! Er det du som står sammen med oss når corona er historie og dette gamle bildet endelig skal oppdateres?

NewsLab er et lite og lettbent, men svært solid og ambisiøst innholdsbyrå som nå søker nye kollegaer.

Fortrinnsvis er vi på jakt etter dyktige skribenter/historiefortellere/tekstforfattere. Kanskje har du allerede erfaring som journalist, og nå har du lyst til å ta steget over i kommunikasjon- og markedsføringsverden?

Du er i hvert fall langt over gjennomsnittlig interessert i tekst, du er sjangerbevisst og har gode ideer om hva som gjør en artikkel, et manus, eller en bare en liten tittel effektiv. Ikke minst omsetter du all din kunnskap i praksis, hver eneste dag.

Om jobben:
NewsLab hjelper noen av Norges største og mest spennende merkevarer med å fortelle sine historier, formidle budskap, og være synlige på nettet og andre flater. Det innebærer blant annet at vi utformer innholdsstrategier, driver blogger, skriver artikler og produserer videoer, og tar dette ut til de riktige målgruppene gjennom de mest relevante kanalene.

Vi er engasjerte i både faget vårt og temaene vi dekker og trives aller best når vi skal formidle komplekse tema og budskap på en engasjerende måte – enten det er teknologi, underholdning, reiseliv, livsstil eller pensjon. Kall oss gjerne nerder!

NewsLab har nye fantastisk flotte lokaler på Alexander Kiellands plass, med både videostudio, podcast-studio og plenty med plass til oss foosballbordene våre og badekaret på løvebein for å holde festøl kald. I disse dager holder de fleste av oss til på hjemmekontor og selv om vi savner kontoret og hverandre prøver vi å overføre noe av det sosiale til det digitale. Vi har akkurat streamet oss gjennom det beste fra SxSW sammen, har faste digitale fredagspilser og da det sist var lov sto vi ute i en park i en liten snøstorm og testet Løkka Deli.

Hos oss vil hverdagen din i stor grad bestå i å produsere artikler for kundene vi jobber med – gjerne basert på dine gode ideer og innspill, utviklet i tett samarbeid med kunden. Du er ikke redd for å plukke opp telefonen, ofte er det noen som skal intervjues. Rundt deg vil du finne glede og støtte i et arbeidsmiljø bestående av flinke folk vi tør tippe du vil bli glad i (selv om det kan gå en kule varmt under de daglige foosball-kampene).

Om NewsLab:
NewsLab er et innholdsbyrå som består av erfarne tidligere journalister, dyktige videografer og andre kreative og kunnskapsrike innholdsprodusenter og rådgivere. Byrået ble startet av tre tidligere Dagbladet-journalister i 2015, og vi er i dag 20 ansatte – de fleste med bakgrunn fra pressen. Mens innholdsproduksjon er og alltid vil være i kjernen av det vi gjør, tilbyr vi også rådgiving, strategier, kurs, PR og ekspertise på sosiale medier, distribusjon og SEO.

Vi er på vårt beste når vi kan lage innhold for kundene våre som lar oss løfte frem ekte historier, gi svar på noe du lurte på, vise frem noe gøy og annerledes, eller bli utfordret på å kommunisere noe komplisert på lettfattelig vis.

I tillegg er vi opptatt av å ha det gøy på jobb, og vi har samlet de flotteste folka i et sykt fint miljø med fotballspill og lunsjordning. De siste tre årene har vi av Dagens Næringsliv og våre kunder blitt kåret til «Årets contentbyrå». Vi holder til i Waldemar Thranes gate 86B i Oslo.

Qualifications

Om deg:
Du er positiv, løsningsorientert, kreativ og god til å formidle, har et godt språk, er nøyaktig, etterrettelig, selvstendig, ansvarlig, rask og leverer innen avtalte frister.

Du kan være ung eller mer erfaren, men har helst erfaring som journalist – med alt det medfører av kjennskap til journalistiske sjangre og prosesser. Du lager godt og engasjerende innhold, rett og slett.

Erfaring fra medie- eller reklamebyrå, og erfaring med foto, video og sosiale medier (inkludert annonsestyring på Facebook og andre plattformer) teller svært positivt inn – men er ikke nødvendig.

Andre opplysninger:
Lønn etter avtale.
Tiltredelse: Så snart som mulig.
Kortfattet søknad med CV og arbeidsprøver sendes til kristiane@newslab.no.
Søknadsfrist: Fortløpende

For spørsmål om stillingen, kontakt:
Kristiane Roe Hammer, daglig leder i NewsLab på telefon 986 04 388, eller på e-post: kristiane@newslab.no

 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+