Nytt hjem for NewsLab

 
Blog
Feb 01 2020
 

Siden oppstarten vår for fem år siden har vi sittet på en rekke kontorlokaler og blitt kjent med utrolig mange flotte folk og bedrifter. NewsLab-ansatte er generelt en nedpå og lite krevende gjeng, som stort sett trives overalt hvor vi er.
Likevel har vi alltid hatt en liten drøm om noe helt eget, og i januar 2020 ble drømmen oppfylt. Vi flyttet inn i helt nyoppussede lokaler med videostudio, podcaststudio, klippesuiter og god plass til hele to foosballbord!

Prosessen med å finne nye lokaler begynte før sommeren i 2019. Da vi først fant Waldemar Thranes gate 86B var det en givende jobb å fylle de ca 650 kvadratmeterne med akkurat de rommene vi trengte!

Nå har vi fått en flott kjøkkenkrok, to stilige møterom, samt både video- og podcast-rom. Vi har også godt med plass både til de 20 ansatte vi har i dag og litt ekstra i tilfelle vi legger på oss.

I januar i år var det endelig tid for å flytte inn, og plutselig var Alexander Kiellands plass det nye nabolaget vårt, bussruten til jobb er 54, 34 eller 21 og lunsjbrødet blir hentet fra Åpent Bakeri Tranen hver morgen.

Det er vel heller ikke offisielt før man har en skikkelig fest? Siste helgen i februar inntok 150 kunder og samarbeidspartnere lokalene. Da byttet vi ut møtemøbler og innspillingsutstyr med karaoke, vinsmaking med VinJohn, tryllekunstner, arkadespillrom, beerpong, disco og foosball, samt et badekar med løveføtter kjøpt på finn.no – for anledningen fylt med isbiter og øl!

Vi er strålende fornøyd med nye lokaler, og gleder oss til å ønske deg velkommen til Waldemar Thranes gate 86B.

 
 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+