Vil du skrive engasjerende historier for spennende kunder?

 
Job
Aug 30 2019
 

NewsLab hjelper noen av Norges største og mest spennende merkevarer med å fortelle sine historier, formidle budskap, og være synlige på nettet og andre flater. Det innebærer blant annet at vi utformer innholdsstrategier, driver blogger, skriver artikler og produserer videoer, samt tar dette ut til de riktige målgruppene gjennom sosiale medier og nyhetsbrev.

Vi er engasjerte i både faget vårt og temaene vi dekker – enten det er teknologi, underholdning, reiseliv, livsstil eller pensjon. Kall oss gjerne nerder!

NewsLab har i dag lokaler i Torggata i Oslo, men i januar flytter vi inn i nye fantastisk flotte lokaler på Alexander Kiellands plass, der vi får både videostudio, podcast-studio og plenty med plass til å skape vårt eget fine kontor. Vi gleder oss vilt!

Hos oss vil hverdagen din i stor grad bestå i å produsere artikler for kundene vi jobber med – gjerne basert på dine gode ideer og innspill, utviklet i tett samarbeid med kunden. Du er ikke redd for å plukke opp telefonen, ofte er det noen som skal intervjues. Rundt deg vil du finne glede og støtte i et arbeidsmiljø bestående av flinke folk vi tør tippe du vil bli glad i (selv om det kan gå en kule varmt under de daglige foosball-kampene).

Qualifications

Du er positiv, løsningsorientert, kreativ og god til å formidle, har et godt språk, er nøyaktig, etterrettelig, selvstendig, ansvarlig, rask og leverer innen avtalte frister.

Du kan være ung eller mer erfaren, men har helst erfaring som journalist – med alt det medfører av kjennskap til journalistiske sjangre og prosesser. Du lager godt og engasjerende innhold, rett og slett.

Erfaring fra medie- eller reklamebyrå, og erfaring med foto, video og sosiale medier (inkludert annonsestyring på Facebook og andre plattformer) teller positivt inn – men er ikke nødvendig.

Andre opplysninger:

  • Lønn etter avtale.
  • Tiltredelse: Så snart som mulig.
  • Kortfattet søknad med CV og arbeidsprøver sendes til kristiane@newslab.no.
  • Søknadsfrist: Fortløpende

For spørsmål om stillingen, kontakt:

Kristiane Roe Hammer, daglig leder i NewsLab på telefon 986 04 388, eller på e-post: kristiane@newslab.no

 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+