NewsLab er et innholdsbyrå med base i Oslo. Vi jobber med å utforme innholdsstrategier og å lage godt innhold sammen med våre partnere. Sentralt i vår strategi står tanken om en nyhetsdesk. Det betyr at vi sammen med våre partnere arbeider, produserer og tenker som et digitalt mediehus, med kort vei fra idé til publisering.

Vår tilnærming er at innhold gir fantastiske muligheter for små og store merkenavn til å nå ut til folk på en ny måte, og at det beste innholdet har en tydelig nyhetspuls. Nyheter har en temperatur som genererer interesse. For å skape temperatur må man ha evne til å vinkle, fokusere og fange oppmerksomhet.

Gode nyheter er engasjerende og skapt til å deles. Nyheter har alltid en bedre sjanse til å bryte gjennom støyen på internett. Alle NewsLab sine ansatte er tidligere journalister – med et øye for gode historier, og evnen til å formidle dem på en god og relevant måte.

Vi har også tidligere arbeidserfaring fra noen av Norges mest framoverlente og eksperimentelle utviklermiljøer i media- og teknologibransjen, og har en god forståelse for teknologiens rolle i historieformidling.

Linn
Isaksen
+47 986 21 881

Linn er fungerende daglig leder i NewsLab.

Linn er en tekstnerd av beste sort med solid erfaring fra både studier og bransjen. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og en mastergrad i journalistikk fra Stockholms universitet. Magasinene Det Nye, ShapeUp og Cosmopolitan har alle nytt godt av Linn sin stødige penn, og det samme har Dagbladet og Magasinet.

Haakon
Forren
+47 959 17 103

Haakon jobber som rådgiver i NewsLab.

Han har tidligere jobbet som rådgiver i Geelmuyden Kiese for kunder som Bufdir, Medietilsynet, Samsung og Flytoget og har lang erfaring med både strategisk og kreativ kommunikasjon - fra innledende strategisk prosess til endelig uttak i kampanjeform.

Haakon er utdannet ved Kaospilot i Århus, Danmark.

Joakim
Thorkildsen
+47 993 29 019

Joakim er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Før han startet NewsLab jobbet han for Dagbladet, og senere Telenor.

Joakim er en drivende god tekstforfatter og kan dekke tema så forskjellige som reise, teknologi og ledelse. Han er også kontorets ivrigste rundt foosball-bordet.

Snorre
Bryne
+47 412 90 999

Snorre er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Han har bakgrunn fra Dagbladet, og har også jobbet hos Telenor.

Snorre er ekspert på alt som har med ny teknologi å gjøre, og han både skriver og lager video om dette. Han er også vår spesialist på markedsføring på Facebook.

Julie
Simonsen
+47 917 68 662

Julie er prosjektlederen med stålkontroll på videoavdelingen og alle dens spennende prosjekter. Da hun begynte i NewsLab tok hun med seg nyttig erfaring som produksjonsleder i Bulldozer og produsent i Lydbokforlaget.

Utenfor NewsLab brenner Julie for god mat og kickboksing (på et foreløpig lavt nivå)!

Mikael
Lunde
+47 976 39 713

Mikael er partner i NewsLab, og var den første som ble hentet inn og ansatt i selskapet i 2015, etter å ha jobbet som journalist blant annet i Dagbladet og PressFire.

Han har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt en bachelorgrad i estetiske studier – og interesser (og studiepoeng) innen alt fra filmhistorie til astronomi.

Marius
Asp
+47 415 15 659

Den største tekstkunstneren av oss alle! Marius har vunnet språkpriser for skrivingen sin, og har mange års erfaring fra VG og NRK. Interessene ligger innenfor musikk, kultur og reiseliv.

Torgeir
Mortensen
+47 454 72 320

Torgeir har en allsidig journalistisk bakgrunn, og har vært sjefsredaktør i Norges største studentavis, Universitas. Han har også jobbet i Aftenposten, VG og Dagsavisen før han kom til NewsLab.

Han interesserer seg særlig for forskning og litteratur, og på fritiden har han som mål å besøke 100 DNT-hytter.

August
Jorfald
+47 957 57 079

August – også kjent som tidenes kanskje aller mest omgjengelige fyr – er utdannet filmprodusent fra Westerdals og har solid erfaring med videoproduksjon. I jobben som produksjonsleder for Try Opt, fikk han brynet seg på kunder som DNB og Equinor, og på frilansbasis har han produsert mye dokumentarisk reklame for blant andre Skiforeningen og Norsk Friluftsliv.

På fritiden går det også mye i film for August, enten han er tilskuer eller bestemmer seg for å lage en kortfilm eller musikal bare for moro skyld. Fun fact: Han kan spille didgeridoo på hendene!

Joakim
Nysnø
+47 481 74 489

Joakim er utdannet fra Volda. Han har en god og allsidig penn, og i tillegg banker hjertet hans for radio; han har jobbet for NRK P1, P2 og Alltid nyheter.

Joakim kan skrive om alt fra IT-systemoppdateringer til sneakers-mote – og det siste der bør du spørre ham om, han har en fin samling selv.

Harald
Spjelkavik
+47 911 08 046

Harald har utdanning innen foto fra Westerdals og ivrer etter å fange akkurat det riktige bildet, enten det er snakk om stills eller video.

Fun fact: Harald har spilt CS-finale i Telenorligaen. Topp den!

Steffen Pedersen
Øberg
+47 450 04 446

Med erfaring fra Aftenposten, Aftenposten Vitenskap og forskning.no er Steffen en dreven journalist med særlig stor kompetanse på teknologi. Hos oss er Steffen desksjef og når han ikke leker seg i diverse publiseringssystemer finner du ham i en elv med fiskestanga i neven.

Simen
Dalehavn Faaberg
+47 977 06 246

Simen er utdannet fra Durham og University of Edinburgh. Han har jobbet med kommunikasjon for Leger Uten Grenser, Fredskorpset og Natur og Ungdom, og er på fritiden lagersjef og pallegeneral for Øyafestivalen.

Med et grønt hjerte som banker for engasjerende tekst har han kommet hjem!

Eilen
Aalerud
+47 926 16 546

Eilen begynte å jobbe i NewsLab etter å ha bodd 7 år i London der hun tok en master i internasjonal markedsføring, og jobbet innenfor PR, SEO og innholdsproduksjon. Med erfaring fra kunder innen mote og reiseliv fra anerkjente britiske byråer tilfører hun NewsLab god innsikt i internasjonal bransjevirksomhet og praksis.

Martin
Bergesen
+47 976 52 679

Martin har jobbet i femten år som journalist på felter som feature, kultur og teknologi, blant annet for Dagbladet Magasinet.

Han er i tillegg regissør, musiker og forfatter av boka «Alle kan spille», en dataspillbok beregnet på nybegynnere.

Adam
Enochsson
+47 993 59 939

Adam kommer fra Melbu i vakre Vesterålen, og er lærling i NewsLab for mediegrafikerfaget. Innenfor faget sitt er det video han brenner mest for, og allerede sin unge alder til tross har mye erfaring med. Elevbedriften han og noen medelever jobbet i gjorde det så godt at det ble både New York-tur og videoutstyr. Når Adam ikke er på jobb er han fortsatt stort sett å finne med kamera i hånden.

Christer
Davanger
+47 456 95 269

Christer er innholdsprodusent, tekstforfatter og NewsLabs største serienerd. Etter et treårig bachelorprogram ved idylliske Falmouth University i England, har vestlendingen blant annet jobbet som skribent for 730.no, hvor han gjorde anmeldelser, intervjuer med internasjonale popartister og annet gripende kulturinnhold.

Før han ble hentet til Newslab hadde Christer en redaktørstilling ved et av Egmont Publishings fagmagasiner.

På fritiden er han også en ivrig gamer, og dessuten en amatørstreamer! Han har flere stjerner i Super Mario enn du har, sannsynligvis.

Ane
Solstad Sønnesyn
+47 924 14 614

Ane har bachelor i journalistikk fra Solent University i Southampton, og startet i NewsLab etter et par år som innholdsprodusent i Kitchen Reklamebyrå. Hun har tidligere jobbet i Egmont Publishing for Klikk.no og i ShapeUp.

Ane har lang erfaring med produksjon av innhold til ulike kanaler og flater, og har jobbet med alt fra bank, finans og bolig til mote, skjønnhet, trening og foreldrerollen.

Kristiane
Roe Hammer
+47 986 04 388

Høsten 2020 er Kristiane i permisjon.

Kristiane begynte å jobbe hos NewsLab i juni 2016. Hun kom da fra mediekonsernet Amedia hvor hun ledet deres satsning på innholdsmarkedsføring. Før det var hun president i organisasjon for norske studenter i utlandet (ANSA).

Kristiane er daglig leder.

 

Er du nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg? Send en mail til post (at) newslab.no!