Med DigitalNorway får vi være med på den kontinuerlige nasjonale dugnaden det er å gi norsk næringsliv det de kan trenge av kunnskap og nettverk for å lykkes med digitaliseringen.

DigitalNorway

Digitalisering , teknologi & SMBer
Sammen med The Explorer får vi løfte frem fantastiske norske selskaper og intiativ som skaper løsninger for en grønnere verden.

Innovasjon Norge - The Explorer

Innvasjon & grønne løsninger
Storebrand tar fremtiden på alvor – både for sine kunder og for kloden vi lever på. Som verdens mest bærekraftige finansselskap har Storebrand enormt mye spennende å kommunisere, noe NewsLab gladelig hjelper til med.

Storebrand

Forbruker , Bærekraft & Nyheter
Gjennom et mangeårig godt samarbeid med Telenor, har NewsLab fått et unikt innblikk under panseret på et av Norges mest spennende teknologimiljøer.

Telenor

Forbruker & Teknologi
For å synliggjøre Loyalty lager vi innhold som bygger opp kunnskapsnivået innen kundeservice og salg i den nordiske bransjen.

Loyalty

Salg , kundeservice & callcenter
Vi digger å skrive om film, tv og internett. Derfor er vi storfornøyd med å få samarbeide med T-We fra Telenor.

T-We fra Telenor

Forbruker , Underholdning & TV
Vi hjelper ODEON Kino (tidligere SF Kino) å markedsføre filmer og arrangementer, og har ikke minst vært tett involvert i å bygge forventninger for ODEON Oslo – Norges største kinosenter med IMAX, som åpnet våren 2018.

ODEON Kino

Underholdning & Nyheter
Tekna (kort for Teknisk-naturvitenskapelig forening) er, med sine 72 000 høyt utdannede medlemmer, Norges største forening av akademikere. NewsLab er med på å promotere Teknas mange kurs og konferanser, som er noen av landets fremste møteplasser innen realfag, naturvitenskap og teknologi.

Tekna

Forskning , Kurs & Konferanser
På oppdrag fra Visit Norway skaper vi reiselyst og engasjement rundt alt det vakre, særegne og aktive landet vårt har å by på.

Innovasjon Norge - Visit Norway

Reiseliv & Underholdning